Hyvää kansainvälistä tanssinpäivää kaikki ihanaiset tanssijat <3.

Tänään ois kai esiintymisen tynkää kirjastolla Hämeenlinnassa. Ite en siis oo ryhmäsetissä mukana kun ´tuon polvihommani kans siitä vetäydyin helmikuun jälkeen. Mutta kiva nähdä miten tytöt sen vetää parin treenin voimin ja pienellä porukalla :D Onhan siinä varmaan vähän jännitys-momenttia mukana. Onneksi se on niin mukaansatempaava musaltaan jne että antaa anteeksi jonkin verran jos pieniä unohduksia tulee. Mutta ei kai nuo nyt mitään mokaa, kaikki ihan hyviä tanssijoita kuitenkin.

  Sen verran ois ite tarkotus olla esillä, että meidän sakista Kikka on pitämässä pari workshoppia alkuillasta ja sit ne workkari porukat esittää oppimansa tanssit, joten kaippa siihen sit meen mukaan. Vaikka olikin tuolla meidän foorumilla kirjoiteltu et workkareissakin pitää olla ryhmäsetti-vaatteet päälle joten täytyy varmistaa oonko nyt sitten "hyllytettynä" siitä(kin) esiintymisestä kun omaa ryhmäsettiasuani lainasin Hannalle... *huoakus* Todella pettynyt kyllä olen jos oon turhaan mulkannu vuorot ja autot tälle päivälle et pääsen ajoissa kirjastolle... Mut ehkä se tarkoitti vaan noita ryhmäsettiin osaliistujia.. Hope so.

  Oltiin Nipsun, Nitan, Helin ja Pirjon kanssa sunnuntaina pari tuntia tanssimassa "vapaata". Oli kivaa ja kumman nopeesti tuntuu tanssit unohtuvan kun edes celtic kittensiä ei muistettu enää kukaan  meistä :D Kisa funkyä menin ekaa kertaa nyt silleen "tosissaan" musaan ja se on niiiiiiin sairaan nopee että huhhuh.Treeniä vaatinee paaaaaljon lisää.Pakko mennä myös äkkiä hommaan se polvituki kun parissa kohtaa joutuiaika tarkkaan siinä nopeessa menossa varoon polvea. Samoin NightClubin alun perusaskelissa on yks jota joutuu varoon.