Jep jep.

Eilen oli Tiinan tunti ja olin vakaasti päättäny etten anna itseni yhtään tuskastua tai raivostua itselleni jos en osaa heti jotain. Päätin et "raivolla" repiminen saa päättyä nyt ja yritän olal sitkeempi opetteleen juttuja enkä vaan kaahota ja pihise kun en osaa jotain.

  No, säteilin varmana kun naantalin aurinko (tyhmänä hymy korvasta korvaan) kun palautetta tuli että oot tainnu treenailla. :D KHYLLÄ! Siis paljon oli parannettavaa vielä ja tulee oleen (funkyä siis nyt kolme tuntia/kertaa hiottu ja tehty) kauan, koska funky noista on mulle kaikkein vierain ja ei-luonteenomaisin jne.

  Mutta eilisestä jäi vahvasti sellanen tunne, et oli tehokas tunti. Saatiin hiottua ja löydettyä juttuja jotka menee pieleen ja muutettiin yksi käsihommaakin jo taas pykälää "eteenpäin". Muistilistalle eilisestä jäi käsien kontrollointi (siis jämäkämmät sormista alkaen, selkeesti joko nyrkissä tai auki, kuten missäkin kohdassa pitää olla), lantion liike hipbumpseissa ja siihen opeteltu "koukku", yleinen jämäkkyys ja liikkeiden stoppaaminen-> terävyys, rintakehä ja hartiat irtonaisemmaksi, isommat liikkeet, pari jalkateknistä virhettä ja pari jatkuvasti toistuvaa ajoitusvirhettä jne jne. Mutta vaikka "vika-lista" oli pitkä niin koen että eteenpäin ollaan menossa ja mentykin. Ilhaduttavan monesti myös kuului "hei toi oli sun paras suoritus tähän mennessä" jne joten siis ainakin mieleen on jäänyt onnistumisiakin.

  Jos viime viikon aihe oli että "ilon kautta" ja ei niin armoton itseä kohtaan, niin alkavan viikon teema voisi olla sitten toi tahdin rauhoittaminen ja miten se nyt hienosti meni... "tärkeintä ois saada mahdollisimman paljon oikeita suorituksia jotta lihasmuistiin ajetaan oikeaa tietoa, minimi virheillä". Eli siis tän viikon teemaksi otan Funkyn kans sen, että teen ihan hitaasti ja huolellisesti ja mietin niitä juttuja joita vikalistalla oli. Jotenkin vaan itellä on sellanen olo, et tarvis jo pystyä meneen musaan k.o. tanssi ja taas sellanen "kääk, mä en koskaan pysty tekeen näitä siististi ja nopeemmin"...Mutta kai ne siltä, sen ilon kautta ;)

  Motivaatio treenata on kyllä aika kova. täytyy tässä seurailla miten tuota Kuumolaa (iso peili sali ja parkettilattia <3) voisi hyödyntää ja koska gängi treenaa siellä esim rock-settiään niin voisi mennä pakertaan omia yksilöitään johonkin nurkkaan ja pääsisi peilin eteen... Vaikka mä vihaan aikalailla vieläkin itseni peilaamista tanssiessa, mutta kyllä sititä nyt taas apua ois kun etsii niitä oikeita liikeratoja jne.