Nyt on sitten lauantain jälkeen ollu sellanen puoli-kipeä olo. Ääni aivan kadoksissa, siis tänään ei oo todella tullu edes pihinää.

voevoe... En oo uskaltanu kauheesti ees tanssia kun on pää "tukossa" ja sellanen lötkö olo ettei saa ees pakottamalla itseään ryhdistäytyyn... Ja ei se kai kipeenä oo hyvä ees treenata? vaikka tarpeen se ois kyllä kaikki treeni. Ehkä tässä illan aikana, tai ainakin huomena toteutan sitten ees sitä hidasta askeleiden ja liikkeiden muistiin ajamista.

  Innostuin sen verran tanssiin kyllä et aloin rakentaa askelia NC-koreografiaan, jos saisi jonkun "hienouden" (suomeksi jonkun väkerryksen) taas aikaan syksyn showdowniin. Löysin ihanan musan yhdeltä ikivanhalta kasetilta...Siis todellakin KASETILTA! Täytyy koittaa metsästää se tietokoneellekin kun toi on raastavaa kelata edes takas tuota kasettia... Mutta eka kasi ois tehtynä, tosin täytyy siinäkin vielä paria juttua miettiä. Mutta alku se on sekin. Saapahan porukka taas nauraa kun leikin suurta koreografia :D. Mutta ei kai miitäkään koskaan opi tekeen ellei tee eka sataa vähemmän onnistunutta?

  Huomasin vaan tossa tanssiessa et laskin koko ajan ääneen, tai siis kuiskaamalla ja sehän on pahinta sillon kun ön ääni menny...o-ou.