Kuten otsikko kertoo niin ollu totaalisen huono viikko treenin kannalta...

Ääni ei oo vieläkään palannu ja en ole kamalasti uskaltanu treenata alkuviikolla kun pelkään kaikkia ikäviä jälkitauteja joita virus-tauhteihin liittyy... Oon mä jokapäivä menny esim Funkyä vähän, silleen että pari seinää kerrallaan ihan vaan kuiviltaan ilman musaa ja silleen. Ettei nyt ihan mielestä häviä. Mutta en oo kyllä saanut ees kunnon treenifiilistä päälle kun olo on tukkoinen. Mutta pääasia etten ole kokonaan lössähtäny treenaamattomuuteen.

  Eilen uskaltauduin Turenkiin opiston tunnille ja ihan hyvin jaksoi kun ei vetäny liian täysiä. Hah, aika hasukoja tansseja oli Kikka löytäny vikalle tunnille...Hehheh. kaikenlaisia tarzan juttuja ja afrikkalaista uga-uga meininkiä :D

  Harmittaa kun jää tänään pitkät treenit väliin, mutta pakko kai se on duunissakin välillä käydä...pyääh... Työ haittaa pahasti harrastamista kyllä. Mutta ehkä mä taas jossain välissä voin käydä Funkyn kääntyvän sailor-stepin ongelma kohtaa töissä läpi. Onneks noi meillä on jo niin tottunu et aina se Hanna häsää jotain omaa :D

  pyää... Tiina lähtee toisella puolen suomee moneks päiväks ja en kerenny sit sopiin tälle viikolle tuntia. Tosin ei tässä kunnossa ois pystyny varmana kunnolla treenaankaan. HÖH. tarvis silti pian saada myös NC ja LILT tarkastettua kun Funkya ollaan nyt niin ahkerasti tehty. Onneks noissa kahdessa muussa on kuitenkin ihan hyvä pohja jo marraskuulta alkaen. NC:ssä oon kyllä yks saakelin puupökkelö jäykkis, mutta ehkä tässä kesän tullen saadaan siihenkin jotain sulavuutta...hahhah ;)

  Olin eilen polvesta Ortopedillä... Antoi mulle kinkkistä pohdittavaa. Et haluanko et polvi tähysttetään ja operoidaan heti vai siedänkö sitä tälläsenä hieman väljänä. Totuus on et ristiside on osittain irti ja voi tanssin takia napsahtaa kokonaan poikki. Eri asia sit on meneekö tänään, huomena  vai kymmenen vuoden päästä. Nyt leikkaamalla sillä olis tosi hyvä mahis parantua hyvin koska omaa vanhaa sidettä on osa kiinni. mutta ainahan leikattu polvi voi jäädä vajaaksi ojennukselta jne. Leikkauksen voi tehdä esim vuodenkin päästä, mutta sinne asti on siis toi repeemis riski ja jos se repeää niin sit on pakko leikata ainakin ja kokonaan uus ristiside sitten onkin taas ihan oma ongelmansa.... "Tätä tää urheilijan elämä on" totes "Ortsi". Tykkään kyllä siitä kovaa kun se antaa molemmat vaihtoehdot aina rehellisesti eikä ajattele vaan rahapussiaan ja suorilla passita leikkaukseen jne. Kunnon funktionaalisen polvituen hankintaan joudun jotta saadaan polvi stabiiliksi tai ainakin stabiilimmaksi. Kunhan tää ääni palais niin pääsisin sen ostamaan!