Ajattelin tehdä tästä eri entryn, kun niin eri asiaa kun tuo treenaamis-pohdinta.

  Olin eilen ukkoseni bändin keikalla Riksussa. Siel oli kolmen bändin bileet ja oli kyllä hiton kiva ilta. Tanssittuakin tuli jonkin verran. Harmitti vana kenkävalinta kun oli tollaset nyöri-kengät jalassa ja niissä on kumipohja niin ei yhtään kyllä luistanu. Kovin siis paljon mitään "twistaavaa" ei uskaltanu tehdä kun sellanen yhtäkkinen tökkääminen ja jalan kiertyminen on myrkkyä tolle polvelle.

  Mutta aivan ihanaa päästä tanssimaan ja "tulkitseen" musaa ihan vapaasti. Monesti on ollu keikoilla sellanen fiilis ettei oo kerenny tanssia kun on höpötelly tuttujen kanssa jne ja nyt siis keväällä ei oo oikeen uskalatanukaan kauheesti riehua ettei hajota itseään lisää. Mutta nyt taas muistui mieleen se miksi kaikenlaista tanssimista vaan niin rakastan. Biisi, tanssilattia ja ne pienet jutut mitä biisistä löytää ja jotka vaan jonkun vaiston kautta menee jalkoihin jne...

  En siis väitä et osaisin mitenkään jättihienosti tanssia, mutta musta vaan on ihanaa se tunne kun musa vie täysin mennessään ja unohtaa kaiken muun. On vaan oma itse, kroppa, musa ja virtaus. jea.