Hoh...Olipahan päivä.

Väsy on ja hieman pohtiva ja pettynytkin fiilis. Siis joo..noh..

Oltiin siis Anin kanssa DancALot Gang tanssi-poppootani tsemppaamassa GIL:ssä (Get In Line 2008, rivitanssi-kisoissa) Turkkusessa tänään.

Ihan sellainen mukavan kotoinen ja "intiimi" fiilis itse tapahtumassa. Kivoja workkari-tansseja ja hulvattomalla fiiliksellä nää tädit painoi menemään. Nautittiin ihanaa salaattia intialaisessa raflassa ja muuta kivaa. Väki oli kivalla fiiliksellä ja aurinkoisia naamoja näkyi lähestulkoon kaikilla ihmisillä! Kiitos kivoista kisoista vaan!

Ja meidän tytöt veti NIIIIN hienosti. Uusia jäseniä tullut settiin ja osa jäänyt pois suomen MIL:n kisojen jälkeen ja ihan valtavasti ei oo ollu yhteisiä treenejä muutosten jne jälkeen. Mutta noinkin yhdenaikainen ja siist isetti! Hienoa tytöt.

Ja olitte(/olimme) piristävän erilaisia, mutta olimmeko sitten liian "ei-perinteisiä", sillä lopputulos oli 3.s sija (ryhmiä mukana kolme) ja tuomari-kommenteissa luki että ryhmämme sai sijoitus-sakkoa (siis menetti sijoituksia) koska musiikin 50%/50% (kantria/muuta) ei toteutunut... Koko ryhmä oli suorastaan sokeeraantunut tästä asiasta, koska kahdessa MIL:n kisassa ei ole ollut mitään ongelmaa, vaan settiä on kehuttu mukavan erilaiseksi ja persoonalliseksi. Omasta mielestämme setissä oli puolet kantria ja siksi ei sekkarin kanssa olla sitä niin tarkkaan kellotettu...

No, kokonnuttiin kaikki Kikan autoon kuunteleen et onko todellakin tällänen lapsus käynyt että setissä on liikaa muuta musaa... Ja ikävä kyllä, oli siinä. Niinkin "paljon" kuin 17 sekuntia enemmän "non-kantria" kuin kantria... Voi itku. Kirvelee ja melkein itkettää tyttöjen puolesta, että yksi saatanan 17 sekuntia sotki kaiken. Mutta täysin inhimillinen erehdys joka ei ollu käynyt koreografilla, tai ryhmällä edes mielessä. ja vallankin kun muissa kisoissa ei ole siitä mitään mainintaa ollut. harmittaa ja suututtaa kun toi oli asia mihin ei yhtään osattu varautua... Mutta ketäpä siitä syyttämään. Mutta kovalta tuntuu nyt.

Nyt on aika kova paikka edessä, mutta yli näistä mennään. Kova työ huuhtoutui yhden pienen lipsauksen takia sadeveden mukana viemäriin ja tyttöjen mahtavaa tsemppaamista ja uusien ihmisten valtavaa kiriä (muutamassa kuukaudessa setti haltuun) ei nyt palkittu, mutta sisuunnutaan sisuunnutaan tyttöseni! Ei meitä lannisteta. We´ve always come back bigger, better, badder!

Onnea muille ryhmille, jotka noudattivat tarkemmin sääntöjä. Turhaa ja epäkorrektia olis alkaa spekuloida miten sijoitukset olisivat ehkä menneet jos me ei ois mokattu tuota musaa (saatanan 17 sekuntia!!!). Joten oikein lämpimät ja vilpittömät onnittelut ja toivottavasti saamme teidät vastaan esimerkiksi Showdownissa syksyllä! Lämpimästi tervetuloa Hämeenlinnaan nyt kun teillä on hienot setit ja SD:n Team Challange vapaampi kuin koskaan!

 

D.A.L.G poistuu nuolemaan haavojaan, mutta iso musta kissa putoaa jaloilleen. MAu! *sähiseen hiljaa ja viilaa kynsiään uusiin koitoksiin*