Kävin niitä helkutin tukia tänään kattelemassa.

Hämeenlinnan Linctuksessa olikin AEVAN IHUNAINEN polvituki. Mutta niin oli siinä hintakin ihana, melkein 300€. Saakelin saakeli. Oisin ottanu sen  mitään miettimättä heti jos ei ois ollu tässä kaikenmaailman autonrenkaiden ostoa jne. Ja tarvis ne enkkulan lennotkin kuitata huomena.

AAARGH! Olen siis ihan oikeesti menossa Elokuussa WOLRD MASTERSEIHIN kisaamaan....oooo... Koko ajan ollu sellanen olo ettei siitä kuitenkaan tule yhtään mitään vaan joku homma kusee kuitenkin. Mutta nyt on lippu jo tietokoneella, kunhan vaan Nitan äitille osuuteni huomisen tilistä makselen niin sit se on ihan presis totta että Enkkula kutsuu. Helvettos. Jännitys kourasee mahaa JO NYT kun ajattelinkin Winter Gardenia ja kaikkia niitä kovan kovia kilpasiskoja siellä. Oijoijoi. Saas nähdä nauraako ne meikäläisen jo ekan tanssin intron aikana pellolle lattialta vai kuinka käy. Salainen toive olis että en putoaisi ekassa karsinnassa, mutta en teidä kuinka realistista se on...

Joo, no siis takas polveen. Sehän se voi vielä kusta kaiken tässä hommassa. Ihmeen hyvältä se on tuntunu *koputtaa puuta*. Ei muljua tms. Ei sille kyllä uskalla mitenkään kympillä painoa rusauttaa, ainakaan niin et tulee kiertoa tms. Ainakaan nyt ennenkuin saan sen polvituen.

Laitoin mun vakuutusten hoitaja tädille mailia, et saisiko polvituenkin vakuutuksiin jos lääkäri sitä suosittaa. Perustelin duunin luonteellakin sitä et se estäs koko ACL;n repeämisen jne..

Just tossa vetelin puolisen tuntia taasen trenaten. FUNKYÄFUNKYÄ suurimmaks osaksi. Ja kyllä siinä hetkittäin on jotain tolkkua, Siitä on tullu mulle jo sellanen "pakkomielle" et koikkelehdin sen useempaan kertaan pikaisesti jokapäivä, duunissa värkkään niitä muutamia käsiliikkeitä jne. :D Josko alkas jäämään takaraivoon?